Sponsorinfo

Bli sponsor/samabeidspartner for RussarstegenOpp 2020 nå, og sikre deg den beste profileringen.

Russarstegen Opp er et motbakkeløp som arrangeres årlig i Øygarden kommune. Arrangementet er rettet mot aktive motbakkeløpere, men er også tilrettelagt for mosjonister, turgåere og hele familien.

Arrangementet baseres på dugnad, men enkelte utgiftsposter som f. eks. tidtaking, leie av utstyr, profilering osv, er såpass høye at deltakeravgift alene ikke er nok til å skape overskudd av arrangementet. Vi er helt avhengig av å ha det lokale næringslivet med på laget. Med Deres bidrag har Dere vært med på å skape en tradisjon hvert år som har blitt mer og mer populær blant hele lokalbefolkningen på Sotra. I tillegg til å være med og støtte en god sak, får dere også muligheten til å profilere dere på en fin måte under hele arrangementet.

Under følger informasjon om sponsorpakker og priser. Det er selvsagt lov å komme med forslag på andre beløp eller produkter/tjenester (premier) som ikke står på listen.

Med vennlig hilsen,
Russarstegen Opp

Fakta:

I 2015 var det registrert 540 deltakere, men inkludert alle som ikke ble registrert via familieløpyen kan vi anta det var godt over 600 mennesker tilstede. Dette var et rekordår, og har etter hvert blitt et hyggelig arrangment for hele familien. Dette skal vi også prøve å ta videre til neste år, slik at barn og andre som ikke er like bra til fots opp russarstegen også kan være med denne dagen.

Arrangementet ble startet i sin tid for å bidra til inntekt for sosiale aktiviteter for skoleelevene ved Fjell ungdomsskole. For at denne tradisjonen som går i arv hvert år skal kunne fortsette, er vi avhengig av det lokale næringslivet.

Arrangementet er en fint måte å presentere din bedrift på.