Russarstegen Opp 2019 – Oppsummering

Takk for flott oppslutning om årets RussarstegenOpp. Totalt var det 321 påmeldte i klassen Mosjon og Sprek. I tillegg var det 31 familier som deltok familieløypen opp bilveien med rebusoppgaver.

Link til resultatliste – Klikk her!!

Se reportasje fra Vestnytt samt en stor bilde serie fra løpet – Klikk her!!

RussarstegenOpp hadde også en egen fotograf på løpsdagen og bilder er publisert på vår Facebook side, samt at du kan se dem på Google Photos. Dersom du ønsker å fjerne et bilde, send epost til russarstegenopp@gmail.com. Takk til fotograf Øyvind Eddy Skoge.

Hvis du mener at din slutt tid er feil så ta kontakt. Hvis du deltok på årets arrangement og ikke mottok t-skjorte ved målområdet så ta kontakt. Pokaler for Sprek klassen kan også ettersendes hvis du ikke fikk dette i målområdet.

Russarstegen Opp ønsker å takke alle deltakere, frivillige funksjonærer samt alle gode lokale støttespillere / sponsorer.

Beste bedrift i 2019 ble Vest Tømrerteam AS, med den imponerende tiden 5:15 i snitt av deres topp 5 deltakere.

Les mer

Oppsummering RussarstegenOpp 2018

Takk for flott oppslutning om årets RussarstegenOpp. Totalt var det 283 påmeldte i klassen Mosjon og Sprek. I tillegg var det 28 familier som deltok familieløypen opp bilveien med rebusoppgaver. Link til resultatliste – Klikk her!! Se reportasje fra Vestnytt samt video av alle deltakere – Klikk her!! Hvis du mener at din slutt tid […]

Velkommen til Russarstegen Opp 2018

Russarstegen Opp 2018 feirer i år 10 års jubileum!!

Klikk her for påmelding!!

Dato for årets motbakkeløp er satt til tirsdag 1. mai 2018.

Som tidligere år blir det en Mosjonsklasse uten tidtaking som starter kl 12:00 fra bunn av Russarstegen.
Kl 12:30 går startskudd for sprek klassen med tidtaking (påmeldte får tildelt starttid). Det blir sendt ut en deltaker hvert 20 sekund. Det vil også i 2018 være en Bedriftsklasse hvor vi kårer beste lokale bedrift. Flott pokal til beste bedrift. (Tid blir målt på snitt av de 5 beste fra hver bedrift). Nytt av året er egen klasse for frivillige lag og organisasjoner.

Det vil også være mulig for familier som ønsker å delta i motbakkeløpet å kjøpe familiebillett (inntil 2 voksne og 3 barn). Pris på familiebillett er kr 500,- (ordinærpris kr 890,-). Alle som deltar i motbakkeløpet (med eller uten tidtaking) får en gratis t-skjorte etter målgang på toppen ved kanontårn. Premier til beste tider i hver klasse.

Blir også i år lagt tilrette for en Familieløype som går fra parkeringsplassen til Fjell festning med rebus/poster langs veien opp fra kl. 10:30-12:00. Pris for å delta i familieløype er kr 100,- pr familie. Alle som deltar i enten familieløype eller motbakkeløpet er med i trekning om flotte premier. Blir trukket på startnummer og annonsert på toppen ved målgang.

Årets arrangør av Russarstegen Opp er Kolltveit Blåkors Speidergruppe og Ekerhovd FA Speidergruppe. Eventuelt overskudd på arrangement går til drift av disse ideelle organisasjonene.

Det vil være salgsboder og åpen cafe på toppen av Russarstegen som vil være åpen fra kl.11:00. Merk at Russarstegen vil være stengt for folk som skal gå ned når løpet pågår.

Har du spørsmål eller ønsker å være med som sponsor / støttespiller kontakt oss på RussarstegenOpp@gmail.com

IMG_3819

Resultater 2017

Vi kunne ikke hatt en bedre dag med Russarstegen Opp, og vi må rette en stor tusen takk til deltakere for å gjøre arrangementet perfekt for årets arrangør klasse 9E på Fjell Ungdomskule. Mange påmeldte, nydelig vær, god mat og bakst og ikke minst våre flotte sponsorer gjorde denne dagen mulig. Jammen fikk ikke Russarstegen Opp ny rekord i år også og jammen var det ikke fjorårets rekordholder Lars Sæterlid Hella som knuste til igjen og slo både sin egen og Russarstegen Opp sin gamle rekord på 03:54 med en vanvittig ny rekord på 03:49. Vi gratulerer!

Reportasje fra Vestnytt: Klikk her!!

Se bilder fra 2017 tatt av Vestnytt: Klikk her!!

Resultater for 2017 løpet!

 

Festningen er klar!!!

I det nydelige vårværet har elever med foreldre gjort løypen og festningen klar for årets motbakkeløp. Alle sammen i godt humør, engasjert og klar for å gi deltakere og publikum en flott 1. mai opplevelse. Og for en flott dag vi kommer til å få med dette været og temperaturer som er stigende! Det var mange som gikk turen i dag og fikk med seg at vi var en stor gjeng iført refleksvester som gjorde området klart og alle ble invitert til å komme tilbake i morgen. Klarer vi rekord antall deltagere i 2017?? Hiv dere på folkens, om man går i klassen sprek, mosjon eller familie er dette en tur og opplevelse for alle. Det er klart for FOLKEFEST!!

Elever festningen2 Elever festningen1

Tar DU utfordringen??

Fjorårets vinner og nåværende rekordholder med tiden 03.54, Lars Sæterlid Hella stiller opp i år også. Noen som tør å prøve seg?? Rekorden fra 2015 var 03.59. Går vi for ny rekord i 2017?

Årets t-skjorte er på plass!

Vil du sikre deg en flott RussarstegenOpp 2017 t-skjorte?

MELD DEG/DERE PÅ

Russarstegen Opp - skisse

 

 

Knappe 3 uker igjen til årets motbakkeløp!

Befaring

I dag har det vært befaring i løypen og nå nærmer det seg kraftig 1. mai og Russarstegen Opp 2017! Vi holder troen på knall vær, masse folk med både konkurranse instinkt og lysten til en flott tur i sosialt lag. Elever, foreldre, sponsorer og andre bidragsytere er klare for vårens flotte løp til Fjell Festning. Det blir som vanlig salg av forfriskninger, premier og lystig lag for alle og enhver! Meld dere på og ta med familie, venner, bekjente og ikke minst godt humør:-)

Team Ulveseth er sprekeste bedrift – igjen

DSC_0192Det ble igjen «Team Ulveseth» som stakk av med tittelen «Sprekeste Bedrift 2016». «Team Ulveseth» tok tittelen i 2015, og selv med konkurranse fra blant annet «Team Sekkingstad» som stilte med hele 15 deltakere, klarte de å forsvare tittelen! Sprekt 🙂

Da gjenstår det å se om «Team Ulveseth» går for hattrick med seier også i 2017. Til dere andre som var sporty og stilte opp i konkurransen: her er det bare å legge seg i hardtrening 🙂

DSC_0111 DSC_0083IMG_5852

Ny rekord!

Lars Sæterlid Hella satt i år ny rekord i Russarstegen Opp med tiden 03.54! Den gamle rekorden var på 03.59 fra 2015.

Les mer